Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
  •  
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Strange Noise then error code... please help

    Started printing this morning and the machine sounded a bit odd..... The first print out was OK print quality but the noise kept getting worse. A quick look inside and it looks like the belt is rubbing on something, not the best picture but the roller to the left side of the machine (power switch side) looks fuzzy like it is covered in fabric dust only it's sticky like the stuff from a pencil eraser. Print finished, loaded next shirt, printer gave error code of 0x1126 and will go no further.

    Help?


    Click image for larger version

Name:	IMG_20200124_131441.jpg
Views:	80
Size:	247.5 KB
ID:	1002

    Click image for larger version

Name:	IMG_20200124_132018.jpg
Views:	56
Size:	744.6 KB
ID:	1003

    This will hopefully take you to a video of the sound it was making just before the error code.
    https://photos.app.goo.gl/32qZDbDkW984msbU8

  • #2
    Belt and pulley is worn out. Thanks for reaching out to me on this the other day. I've got parts on the way.

    Comment

    Sorry, you are not authorized to view this page

    About the Author

    Collapse

    Chip When I got out of school I couldn't get a job because I didn't have experience. Now thirty years later I have the experience so I guess I have to finally get a job. Find out more about Chip

    Top Active Users

    Collapse

    There are no top active users.
    Working...
    X